Keresés

Pályázatok

Kedvezményezett neve: Pelle D'oro Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Pelle D'oro Kft fejlesztése 2021.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 49.283.505 Ft

Támogatás mértéke százalékban: 70 %

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00072

Projekt tartalmának bemutatása: A projektben a legfőbb célunk az épület és a gyártási technológia korszerűsítése, mely hozzájárul a versenyképességünk növeléséhez. Új gépek (textilnyomtató, hőprés, hőalagút, pretreatmaker, gyorsvarrógépek, folyamatos prés, karosgép) beszerzésével számos területen tudunk javulást elérni. Az ingatlan felújításunk kivitelezésével födém; fal szigetelés; nyílászáró csere, fűtés; villany) energia megtakarítást tudunk eredményezni.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.04.30.


Kedvezményezett neve: Pelle D'oro Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Pelle D'oro Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztései

A szerződött támogatás összege: 91.632.980 Ft

Támogatás mértéke százalékban (%-ban): 70 %

Projekt tartalmának bemutatása: A projekt során a fő tevékenységünket szeretnénk fejleszteni. A főtevékenységünk: 1413 '08 Felsőruházat gyártása (kivéve: munkaruházat). Ehhez kapcsolódóan fogjuk a termelő tevékenységünknek helyt adó ingatlant korszerűsíteni, ezen felül infrastrukturális beruházásokat végrehajtani (parkoló és esővíz elvezetés). A székhelyünkön több épület is helyt kapott, ezek közül az egyik komplex korszerűsítésen fog átesni, a másik pedig tető cserén fog átesni. Ezeken felül természetesen termelő eszközök beszerzését is tervezzük. Különböző textilipari és termelést támogató gépek beszerezése is a projektünk része (vasalóállomások, digitális nyomtató bővítés, formaprés, hajtogató és bevasaló automata / áramfejlesztő, csavarkompresszor szett). Ezen felül hatékony időgazdálkodás képzést, valamint marketing és stratégiai tervezés területen tanácsadást veszünk igénybe.

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2023.07.03.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-02606

„GINOP Plusz-3.2.1-21 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül”


CSM/01/018170-4/2021


A PELLE D ORO Kft. 3 777 732 Ft támogatást nyert a „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 70%-a volt.

Jelen projekt keretén belül az alábbi képzések megvalósításának költségét, továbbá a képzések időtartamára kieső bérköltséget számoljuk el 12 fő munkavállaló vonatkozásában:

  • Informatikai alapismeretek
  • Stressz- és konfliktuskezelés
  • Motiválás
  • Csapatépítés

A képzések megvalósítása révén tevékenységünk szakmai színvonala jelentős mértékben emelkedni fog, hiszen alkalmazottjaink szakmai kompetenciái bővülnek az igénybevételre kerülő képzési szolgáltatások révén.

A projekt 2022.05.10.-én került befejezésre.

„PELLE D'ORO KFT. MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE - NYERSANYAGOK BESZERZÉSE VISSZATÉRÍTENDŐ HITEL ÖSSZEGE: 17,8 MILLIÓ FORINT”


A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-8.3.5-18/B

×
Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj az akciókról, leárazásokról!